(+36) 20 9511 068

amit érdemes tudni rólunk

Vállalkozásunk
1987 óta jelen van a teherszállítás piacán

Mind belföldi, mind pedig külföldi szállítási tapasztalattal rendelkezünk, egyéni és céges ügyfeleink teljes körű igényeinek a kielégítésében. Vállalkozásunk a kisebb lakossági ügyfeleknek épp úgy szeretne megfelelni, mint a nagyobb megrendeléseknek egyaránt.

GJ Költöztetés Debrecen rólunk
GJ teherautó a Forest Office irodaház előtt

Mára a megrendeléseink többségét a visszatérő, elégedett ügyfeleinktől és az ő ajánlásaiktól kapjuk. Munkatársaimmal együtt a munkát szakszerűen, gyorsan és pontosan végezzük hiszen mindig a maximális elégedettségre törekszünk. Számunkra a bizalom és a biztonság elsődleges szempont, hiszen hiszünk abban, hogy a minőségi szolgáltatás egy megfelelően működő vállalkozás alapja.

Teherszállításban szerzett több, mint 30 éves szakmai tudást összegyűjtve és átadva, munkatársaink hozzáértéssel és kiemelt odafigyeléssel szállítják az Önök értékeit. Minden óvintézkedést megteszünk, annak érdekében, hogy a szállított áruk biztonságban és sérülés mentesen megérkezzenek, akár városon belül akár hosszabb távon.

Gáspár József

Ügyvezető

"

Célunk, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen munkánkkal illetve az, hogy a költöztető cégünk jó hírnevét megőrizve alátámasszuk azt az Ön jó tapasztalataival és ajánlásával.
Örülünk, hogy ránk talált, és bízunk abban, hogy hamarosan elégedett ügyfeleink között tudhatjuk.

Bármilyen felmerülő kérdésre örömmel válaszolunk!